UT-Faculty of Agricultural Technology : [2821] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 881 to 900 of 2821
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-25Estimasi Biomassa Tanaman Edamame [Glycine Max (L.) Merill.] Menggunakan Ground-Based Remote SensingSishadi, Eko
-Optimasi Pembuatan Daging Tiruan Umbi Porang (Amorphophallus oncophyllus) dan Isolat Protein Kedelai Dengan Metode RSM (Response Surface Methodology)LINDRIATI, Triana; NAFI', Ahmad; SARI, Zelika Gita
2019Karakteristik Fisik, Kimia Dan Organoleptik Permen Jeli Buah Naga Dengan Variasi Penambahan Karagenan Dan Ekstrak Daun KelorLINDIARTI, Triana; CHRISTIANI, Diyana Dwi
2020-01-20Manajemen Risiko Rantai Pasok Kopi Arabika Ijen Di Kecamatan Sumber Wringin, Kabupaten BondowosoWIBOWO, Yuli; AMILIA, Winda; PRIAMBODO, Aldo
2019-07-31Desain Sistem Pakar Untuk Grading Tembakau Virginia DI PT. Mangli Djaya Raya Menggunakan Metode Forward ChainingWibowo, Yuli; Hery Purnomo, Bambang; Bayu Krisnata, Wisnu
2019-05-22Daya Tampung Sungai Rembagan Kabupaten Jember Terhadap Pencemaran Menggunakan Metode Streeter Phelps (Desa Cangkring Kecamatan Patrang)WAHYUNINGSIH, Sri; NOVITA, Elida; SATYA, Irfan Dwi
2019-09-30Klasifikasi Dan Interpretasi Citra Satelit Sentinel Untuk Pemetaan Tutupan Lahan Pada Wilayah (Arjasa, Asembagus Dan Jangkar) Kabupaten Situbondo (Metode Unsupervised Dan Supervised Classification )Indarto; Taruna, Bayu; Nur Kholifah, Siti
2019-06Rancang Bangun Mesin Pengayak Benih Jagung Mekanisme GetarHARSONO, Soni Sisbudi; SOEKARNO, Siswoyo; OKTAMAGA, Dimas Ardi
2005-01-28Penerapan Metode QFD (Quality Function Deployment) terhadap Produk Fish NuggetNovijanto, Noer; Kuswardhani, Nita; Prasetyo, Dony Tugas
2005-06-02Pengaruh Komposisi Campuran Rebon dan Ikan Teri terhadap Sifat-Sifat TerasiTamtarini; Praptiningsih, Yhulia; Laksono, Dolly Ryan Subekti Budi
2019-01-30Karakteristik Fisiko-Kimia Bawang Hitam (Black Garlic) Pada Berbagai Waktu AgingFauzi, Mukhammad; Herlina; Waskito, Aji Dwi
2019-04-24Aplikasi Respone Surface Methodology (RSM) pada Analisa Kafein Biji Kopi Robusta (Coffea Robusta) Sidomulyo dengan Berbagai Tingkatan PenyangraianWITONO, Yuli; NAFI', Ahmad; KURNIA, Dzikri
2020-01-08Karakterisasi Sabun Cair Dengan Variasi Penambahan Ekstrak Tembakau (Nicotiana Tabacum L.)Herlina, Dr. Ir. S.TP., M. P.; Shara M, Nidya S.TP., M.Si; Ferdie Fernanda, CAHYAN
2020Kandungan Antosianin, Total Polifenol dan Aktivitas Antioksidan Beras Instan Terpigmentasi Antosianin Bunga Telang (Clitoria Ternatea)SARI, Puspita; FAUZI, Mukhammad; ROSJADI, Safira Cahya
2019-12-31Sifat Enjiniring Tepung Rebung (Dendrocalamus asper) Hasil Pengeringan MicrowaveTaruna, Iwan; Purbasari, Dian; Suprapto, Yunita Pratiwi
2020Aplikasi Nanopartikel Pati Jagung Hasil Fotooksidasi Sebagai Enkapsulan KurkuminJAYUS; BELGIS, Maria; HUDA, Mohammad Abdan Danial
2019-01-29Penambahan Enzim Protease Dari Tanaman Biduri (Calotropis Gigantea) Untuk Meningkatkan Mutu Organoleptik Kopi RobustaWitono, Yuli; Belgis, Maria; Ilma Firdaus, Danar
2020Karakteristik Fisik, Kimia, dan Sensoris Beras Instan Dengan Penambahan Ekstrak Wortel (Daucus Carota L.)SARI, Puspita; HERLINA; PERTIWI, Fetty Ghaessani Putri
2019-01-30Karakteristik Fisiko-Kimia Bawang Hitam (Black Garlic) Pada Berbagai Waktu AgingFauzi, Mukhammad; Herlina; Waskito, Aji Dwi
2020Diversifikasi Abon Nabati Dengan Variasi Rasio Keluwih-Tepung Koro PedangHAQUE, Iqomatul
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 881 to 900 of 2821