Browsing by Author Sari, Puspita

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016-08-18AKTIVITAS ANTIOKSIDAN SENYAWA FLAVONOID DAN VITAMIN C EKSTRAK BUAH KERSEN (Mungtingia calabura)Sukatiningsih; Sari, Puspita; NOVITA, DIAH
-ANTIOXIDANT AND SENSORY PROPERTIES OF TEA FROM JAMBOLAN FRUIT SKINS (Syzygium cumini) DRIED AT DIFFERENT TEMPERATURESari, Puspita; Novijanto, Noer; Fitriyah, Nawal Abdah El
2020-01-01Experimental Study and Modeling on Supercritical CO2 Extraction of Indonesian Raw Propolis using Response Surface Method: Influence of Pressure, Temperature and CO2 Mass Flowrate on Extraction YieldFachri, Boy Arief; Sari, Puspita; Yuwanti, Sih; Subroto, Erna
2019-11-25Extraction of Phenolic Compound from Sargassum Sp. in Ethanol: effect of Particle Size, Extraction Time and Ratio Substrate to Solvent on The Yield of PhenolPujianto, Slamet; Rahmawati, Istiqomah; Sari, Puspita; Oktavianawati, Ika; Fachri, Boy Arief
2017-03-30FORMULASI BUBUK EFFERVESCENT SARANG SEMUT YANG DIPERKAYA JAHE, KAYU MANIS, DAN SECANG SEBAGAI MINUMAN FUNGSIONALPratama, Marga Neo; Sari, Puspita; Jayus, Jayus
-Karakterisasi Fisiko-Kimia Serbuk Ekstrak Polifenol Rosemary Sebagai Kopigmen Senyawa Antosianin Buah Duwet (Syzygium Cumini)Sari, Puspita; Maryanto; Bahtiar, Qori’
-Karakterisasi Sifat Fisik Dan Kimia Nanokitosan Terisi Ekstrak Kopi Robusta (Coffea Canephora) Dengan Metode Gelasi IonikSari, Puspita; Maryanto; Hujjah
-Karakterisasi Sifat Fisik Dan Kimia Nanopartikel Kitosan Terisi Ekstrak Kopi Arabika Sangrai Dengan Metode Gelasi IonikSari, Puspita; Maryanto; Maisaroh
-Karakterisasi Sifat Fisik Dan Kimia Nanopartikel Kopi Biji Greeen Bean Dengan Metode Gelasi IonikSari, Puspita; Belgis, Maria; Tias, Fita Ning
2017-03-30KARAKTERISASI SIFAT KIMIA, PROFIL AMILOGRAFI (RVA) DAN MORFOLOGI GRANULA (SEM) PATI SINGKONG TERMODIFIKASI SECARA BIOLOGIKartikasari, Subeka Nawa; Sari, Puspita; Subagio, Achmad
2017-03-30KARAKTERISASI TABLET EFFERVESCENT SARANG SEMUT (Myrmecodia tuberosa) – ROSELLA (Hibiscus sabdarisffa L.) BERBAHAN PENGISI MALTODEKSTRIN DAN DEKSTRINPurwanti, Irma; Yuwanti, Sih; Sari, Puspita
2016-01-28KARAKTERISTIK KIMIA DAN SENSORI MINUMAN COKELAT (Theobroma cacao) - REMPAH SERTA STABILITAS POLIFENOL DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDANSari, Puspita; Praptiningsih, Yhulia; Utari, Eksi
2015-12-06KARAKTERISTIK KIMIA DAN SENSORI MINUMAN COKELAT (Theobroma cacao) - REMPAH SERTA STABILITAS POLIFENOL DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDANSari, Puspita; Praptiningsih, Yhulia; Utari, Eksi
2016-11-02KARAKTERISTIK KIMIA-SENSORI DAN STABILITAS POLIFENOL MINUMAN COKELAT-REMPAHSari, Puspita; Utari, Eksi; Praptiningsih, Yhulia; Maryanto
2016-01-28KARAKTERISTIK MINUMAN SARI BUAH DUWET (Syzygium cumini) DENGAN PENAMBAHAN EKSTRAK POLIFENOL ROSEMARYSari, Puspita; Maryanto; Hastri, Cintya
2015-12-06KARAKTERISTIK MINUMAN SARI BUAH DUWET (Syzygium cumini) DENGAN PENAMBAHAN EKSTRAK POLIFENOL ROSEMARYSari, Puspita; Maryanto; Hastri, Cintya
-Karakteristik Sifat Antioksidatif dan Sensori Kopi-Jahe Instan Berbasis Biji Kopi Arabika Dekafeinasi dan Non-Dekafeinasi pada Berbagai FormulaSari, Puspita; Herlina; Akhmadi, Yusri
2016-01-26Pembuatan mie kering dengan menggunakan tepung komposit gandum, jagung, dan ubi jalar merahSukatiningsih; Sari, Puspita; Yuwanti, Sih; SUHARTATI, Mei
2016-05-30STABILITAS ZAT WARNA ANTOSIANIN DARI BUAH DUWET (Syzygium cumini)Sari, Puspita; Fauzi, Muhammad; Komar, Mukhamad
2016-11-14STUDY MENGENAI PENGARUH SUHU DAN LAMA PENYEDUHAN TERHADAP KANDUNGAN TOTAL POLIFENOL DAN DAYA ANTIOKSIDAN DALAM TEH HIJAU (Camelia Sinensis)Unus; Sari, Puspita; Lindrati, Triana; Mariyah