Browsing by Author Subagio, Achmad

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 55 to 69 of 69 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-01-01Resistant Starch Modified Cassava Flour (MOCAF) Improves Insulin ResistanceFirdaus, Erma; Sulistyaningsih, Erma; Subagio, Achmad
2019-10-07Screening of Drought Tolerant Cassava (Manihot esculenta Crantz) using Morphological and Protein CharacteristicsAvivi, Sholeh; Satyalowa, I Gusta Dimas; Restanto, Didik Pudji; Siswoyo, Tri Agus; Hartatik, Sri; Subagio, Achmad
2008-01-01Sebuah Masa Depan Ketahanan Pangan Nasional Berbasis Potensi LokalSubagio, Achmad
2017-03-27SIFAT FISIK, KIMIA, ORGANOLEPTIK REMPEYEK BERBAHAN MOCAF (MODIFIED CASSAVA FLOUR)Nadhifah, Minawati; Diniyah, Nurud; Windarti, Wiwik Siti; Subagio, Achmad
2018-12-07Sifat Fisikokimia dan Fungsional Pati Dari Mocaf (Modified Cassava Flour) Varietas Kaspro dan CimangguDiniyah, Nurud; Subagio, Achmad; Sari, Riri Nur Lutfian; Yuwana, Nugraha
2017-10-27SIFAT PASTA MOCAF (MODIFIED CASSAVA FLOUR) MENGGUNAKAN RAPID VISCO ANALYZERPutri, Nia Anani; Diniyah, Nurud; Subagio, Achmad
2015-12-01SIFAT RHEOLOGI MOCAF (Modified Cassava Flour) DAN TAPIOKA DENGAN VARIASI pHSubagio, Achmad; Diniyah, Nurud; Putri, Nia Ariani
2010-06-02Strategi Pencapaian Swasembada Kedelai dengan Pengembangan Sumber Protein Nabati AlternatifSubagio, Achmad
2016-06-02STUDI TENTANG TEKNOLOGI PROSES PEMBUATAN PUDING TAHUWindrati, Wiwik Siti; Subagio, Achmad; Deviana
2016-05-17Studi tentang teknologi pembuatan kelapa parut keringSubagio, Achmad; Witono, Yuli; Windrati, Wiwik Siti; AGUSTINI, Heni
2016-05-17Studi tentang teknologi pembuatan tahu siap sajiWindrati, Wiwik Siti; Subagio, Achmad; Witono, Yuli; ROZALINE, Harlin
2018-12-07Teknik Ekstrusi Dingin pada Mie MOJANG (MOCAF-Jagung) dengan Variasi Proporsi Bahan Baku dan Lama Pengukusan Adonan (Cold Extrusion Technique of MOJANG (MOCAF-Corn) Noodle with Variation of Raw Material Proportion and Steaming Time of Dough)Diniyah, Nurud; Agustin, Finnada Dwi; Setiawan, Dani; Subagio, Achmad; Windrati, Wiwik Siti
-Teknik Penurunan Kadar Asam Sianida (Hcn) Bagian Tanaman Singkong Varietas Cimanggu Dan Kaspro Menggunakan Metode Pelayuan Dan PengeringanGiyarto; Subagio, Achmad; Sari, Nurlita
-Tepung Premiks Pancake Berbahan Dasar Mocaf (Modified Cassava Flour) Dengan Perlakuan PenyangraianSubagio, Achmad; Windrati, Wiwik Siti; Rohmatussiamah, Siti
2017-10-27UJI ORGANOLEPTIK BERAS CERDAS BERBAHAN BAKU BERAS DAN JAGUNG DENGAN PENAMBAHAN ISOLAT PROTEIN KEDELAIIbrohim, Ahmad Muhammad Aghil; Diniyah, Nurud; Subagio, Achmad