Browsing by Author Subagio, Achmad

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 69  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-09-14Atasi Krisis Pangan dengan Si Beras CerdasSubagio, Achmad
2019-08-21Cassava (Manihot Esculenta Crantz) Tolerance Screening on Wetness Using Morphological, Physiological and Protein MarkersAvivi, Sholeh; Satyalowa, I Gusta Dimas; Restanto, Didik Pudji; Siswoyo, Tri Agus; Soeparjono, Sigit; Hartatik, Sri; Subagio, Achmad
2011-07-01Development of Non-oilseed Legumes as a source of Protein to Strengthen Food Security in Marginal AreasSubagio, Achmad; Siti Windrati, Wiwik; Witono, Yuli; Nafi', A
2009-10-27Development of Non-oilseed Legumes as a source of Protein to Strengthen Food Security in Marginal AreasSubagio, Achmad; Siti Windrati, Wiwik; Witono, Yuli; Nafi', A.
2018-10-03Dislipidemia Prevention Caused by The Administration of Coconut Dregs Extract in Rats Given A High-Fat DietPrasetyo, Aris; Harjanto, Harjanto; Subagio, Achmad
2015-01-26Diversifikasi Pangan: Bentuk Pembangunan Inkusif Untuk Pemerataan Kesejahteraan dan Kedaulatan Pangan NasionalSubagio, Achmad
2014-01-16EKSTRAKSI DAN KARAKTERISASI POLISAKARIDA LARUT AIR DARI KULIT KOPI VARIETAS ARABIKA (Coffea arabica) DAN ROBUSTA (Coffea canephora)Diniyah, Nurud; Maryanto; Nafi', Ahmad; Sulistia, Demi; Subagio, Achmad
2016-05-18EKSTRAKSI DAN KARAKTERJSASI WATER EXTRACTABLE PROTEIN DAN PENTOSAN TEPUNG TERIGUSubagio, Achmad; Witono, Yuli; Windrati, Wiwik Siti; Suwarning, Iin
2016-08-31EKSTRAKSI VIRGIN COCONUT OIL SECARA ENZIMATIS MENGGUNAKAN PROTEASE DARI TANAMAN BIDURI (Calotropis gigantea)Witono, Yuli; Aulanni’am; Subagio, Achmad; Widjanarko, Simon Bambang
2013-09Identifikasi Potensi MOCAF (Modified Cussava Flour) sebagai Bahan Pensubstitusi Teknis Terigu pada Industri Kecil dan Menengah di Jawa TimurRuriani, Eka; Nafi, Ahmad; Dwi Yulianti, Dwi; Subagio, Achmad
2017-08-07Increasing Resistant Starch Type 3 of Modified Cassava Flour (MOCAF) using One Cycle of Autoclaving Cooling Treatment Followed with Debranching Enzymes PullulanaseFirdaus, Jauhar; Subagio, Achmad; Sulistyaningsih, Erma
2018-04-30Indeks Glikemik Beras Analog dari Mocaf dengan Substitusi Jagung, Ubi Jalar Ungu dan WortelDiniyah, Nurud; Firdaus, Lutfi; Windrati, Wiwik Siti; Nafi, Ahmad; Prasetyo, Aris; Subagio, Achmad
2016-09-09Industrialization of Modified Cassava Flour (MOCAL/MOCAF) through Cluster industrial Concept: from Opportunity Identification to Market DevelopmentSubagio, Achmad; Windrati, Wiwik Siti; Witono, Yuli
2016-05-11Kajian Isoterm sorpsi lembab (ISL) bubuk klobot dan sifat penyerapan airnya pada dodol tapeSubagio, Achmad; Maryanto; RAHAYU, ALRITA PUJI
2017-11-23KANDUNGAN SENYAWA LINAMARIN PADA BEBERAPA VARIETAS UMBI SINGKONG (Manihot escuenta)Fitriyana, Nurul Isnaini; Yuliana, Elok Bashirah; Harper, Karen; Subagio, Achmad
2016-09-02KARAKTERISASI HIDROLISAT PROTEIN KEDELAI HASIL HIDROLISIS MENGGUNAKAN PROTEASE DARI TANAMAN BIDURI (Calotropis gigantea)Witono, Yuli; Aulanni’am; Subagio, Achmad; Widjanarko, Simon Bambang
2018-02-13KARAKTERISASI MI MOJANG (MOCAF-JAGUNG) DENGAN PERBEDAAN JENIS DAN KONSENTRASI BAHAN PENGIKATDiniyah, Nurud; Setiawati, Denik; Windrati, Wiwik Siti; Subagio, Achmad
2019-03-04Karakterisasi Sera MOCAF (Modified Cassava Flour) dari Ubikayu Varietas Manis Dan PahitDiniyah, Nurud; Yuwana, Nugraha; Maryanto, Maryanto; Purnomo, Bambang Herry; Subagio, Achmad
2016-01-25Karakterisasi sifat fisikokimia dan sifat fungsional isolat protein koro kratok (Phaseolus Lunatus L)Subagio, Achmad; Witono, Yuli; Meridian, Safita
2017-03-30KARAKTERISASI SIFAT KIMIA, PROFIL AMILOGRAFI (RVA) DAN MORFOLOGI GRANULA (SEM) PATI SINGKONG TERMODIFIKASI SECARA BIOLOGIKartikasari, Subeka Nawa; Sari, Puspita; Subagio, Achmad