Browsing by Author DINIYAH, Nurud

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-02Antioxidant potential of Non-Oil Seed Legumes of Indonesian's Ethnobotanical ExtractsDINIYAH, Nurud; ALAM, Badrul; LEE, Sang Han
2022-12Bimbingan Teknis Budidaya Tanaman Mengkudu (Morinda citrifolia L.) di Desa Bagorejo Kecamatan Gumukmas Kabupaten JemberDJAMALI, R. Abdoel; MARCHIANTI, Ancah Caesarina Novi; RETNOWATI, Naning; PILUHARTO, Bambang; ISWAHYONO, Iswahyono; CAHYANINGRUM, Deltaningtyas Tri; FAUZIAH, Riska Rian; DINIYAH, Nurud
2019Combination of Grapefruit and Rosemary Extracts Has Skin Protective Effect Through Mmps, Mapks, and the NF-kB Signaling Pathway in Vitro and in Vivo UVB-Exposed ModelYOON, Yeo-Cho; CHOI, Hee-Jeong; PARK, Ji-Hyun; DINIYAH, Nurud; SHIN, Hyun-A; KIM, Mi-Yeon
-Formulasi Tepung Premiks Berbahan Dasar Mocaf (Modified Cassava Flour) Dengan Penambahan Maizena Pada Pembuatan Cookies Green TeaSUBAGIO, Achmad; DINIYAH, Nurud; PRADHANTI, Fatimah Wahyu
2022-11-11In Silico and Docking Studies on the Binding Activities of Keap1 of Antioxidant Compounds in Non-Oilseed LegumesDINIYAH, Nurud; ALAM, Md Badrul; JAVED, Ahsan; ALSHAMMARI, Fanar Hamad; CHOI, Hee-Jeong; LEE, Sang-Han
2016-08-16KARAKTERISTIK FISIK, KIMIA DAN ORGANOLEPTIK KORO KRATOK PUTIH (Phaseolus lunatus) SEBAGAI PENSUBSTITUSI TEMPE KEDELAIWINDRATI, Wiwik Siti; DINIYAH, Nurud; MAHDI, Abdul Kholid Al
-Karakteristik Fisikokimia MOCAF (Modified Cassava Flour) dan Tapioka Akibat Perlakuan pH dan SuhuSUBAGIO, Achmad; DINIYAH, Nurud; GANESHA, Pradiska Gita Vindy
2020-06-23Komposisi Senyawa Fenol dan Potensi Antioksidan dari Kacang-Kacangan: ReviewDINIYAH, Nurud; LEE, Sang Han
2020-11-01Koro-koroan sebagai Sumber Antioksidan Fenolik AlamiDINIYAH, Nurud
2020-11-02Lablab Purpureus Protects HaCaT Cells from Oxidative Stress-Induced Cell Death through Nrf2-Mediated Heme Oxygenase-1 Expression via the Activation of p38 and ERK1/2DINIYAH, Nurud; ALAM, Badrul; CHOI, Hee Jeong; LEE, Sang Han
2022-06-23Pasting Properties of MOCAF (Modified Cassava Flour) Using Rapid Visco Analyzer with Variations of pH SolutionPUTRI, Nia Ariani; SUBAGIO, Achmad; DINIYAH, Nurud
2022-04Pemberdayaan Kelompok Petani Buah Naga melalui Aneka Produk OlahanDINIYAH, Nurud; NAFI’, Ahmad; LESENI, Ni Ketut; DWIYANTI, Inayatus Nur
2022-04-28Pemberdayaan Santri Pesantren Raden Rahmat Sunan Ampel Jember di Masa Pandemi Covid-19 melalui Produksi Rengginang SingkongDINIYAH, Nurud; PURWANDARI, Retno; NAFI’, Ahmad; SETIAWAN, Dani; LESENI, Ni Ketut; YUWANA, Nugraha
2022-12Pengaruh Formulasi Tepung Kimpul Pragelatinisasi dan Isolat Protein Kedelai terhadap Karakteristik Sifat Fisikokimia dan Sifat Organoleptik Makaroni GorengNAFI', Ahmad; SAFITRI, Rina Dian; GIYARTO, Giyarto; SETIAWAN, Dani; DINIYAH, Nurud