Browsing by Author LINDRIATI, Triana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 9 to 28 of 68 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-08-01Edible Film from Jack Bean Flour for Use as an Antioxidative Packaging Incorporating Extract of Green TeaLINDRIATI, Triana; WIJANARKO, Simon Bambang; YUNIANTA, Yunianta
2019-12-25Effect of Duration and Temperature of Fermentation on Black Garlic PropertiesHERLINA, Herlina; LINDRIATI, Triana; SULISTYANI, Sulistyani; YUNUS, Muhammad; SOEKARNO, Siswoyo
2018-09-12Effect of Xanthosoma Sagittifolium Powder, Water and Mixing Time on Texturized Vegetable Protein PropertiesLINDRIATI, Triana; HERLINA, Herlina; BASUKI, Hari Arbiantara
2018-07Karakterisasi Daging Analog Berbahan Dasar Campuran Tepung Porang (Amorphophallus oncophyllus) dan Isolat Protein KedelaiLINDRIATI, Triana; HERLINA; EMANIA, Jefrinka Nelza
-Karakterisasi Daging Analog Berbahan Dasar Campuran Tepung Porang (Amorphophallus Oncophyllus) dan Isolat Protein KedelaiLINDRIATI, Triana; HERLINA; EMANIA, JEFRINKA NELZA
-Karakteristik Daging Tiruan Berbahan Dasar Isolat Protein Kedelai (IPK) danTepung Kimpul (Xanthosoma Sagittifolium)LINDRIATI, Triana; FAUZIAH, Riska Rian; PUSPITA, Bella
-KARAKTERISTIK FISIK KIMIA DAN SENSORIS FRUIT LEATHER PISANG AMBON (Musa paradisiaca S) DENGAN PENAMBAHAN GULA DAN KARAGENANLINDRIATI, Triana; YUWANTI, Sih; MARZELLY, Ages Dwiga
2020-07-30Karakteristik Fisik Kimia Edible Film Pati Bonggol Pisang Dengan Variasi Penambahan Gliserol Dan Ekstrak Bunga Rosella (Hibiscus Sabdariffa L.)LINDRIATI, Triana; BELQIS, Maria; AFIF, Rizky Febrian
2021-11-04Karakteristik Fisik, Kimia dan Organoleptik Tiwul Instan Protein Tinggi Bersubtitusi Tepung Koro Pedang (Canavalia Ensiformis L.)HERLINA, Herlina; LINDRIATI, Triana; NURHAYATI, Nurhayati; SULISTIYANI, Sulistiyani; HIDAYATI, Manik Nur; UTAMI, Elok Sri; SOEKARNO, Siswoyo
2017-12-01Karakteristik Fisik, Kimia, dan Sensoris Fruit Leather Pisang Ambon (Musa paradisiaca S.) dengan Penambahan Gula dan Karagenan (Physical, Chemistry and Sensoric Characteristics of Ambon Banana (Musa paradisiaca S.) Fruit Leather with Added Sugar and Carrageenan)MARZELLY, Ages Dwiga; YUWANTI, Sih; LINDRIATI, Triana
2018-08Karakteristik Fisiko-Kimia dan Fungsional Ekstrak Protein Kedelai (Glycine max (L) Merril) Varietas Dena-1HERLINA; LINDRIATI, Triana; KURNIAWAN, Dedi
-Karakteristik Fisiko-Kimia Dan Fungsional Ekstrak Protein Kedelai (Glycine Max (L) Merril) Varietas Dena-1HERLINA; LINDRIATI, Triana; KURNIAWAN, Dedi
-Karakteristik Fisiko-Kimia dan Fungsional Ekstrak Protein Kedelai (Glycine Max) Varietas Anjasmoro Hasil Variasi Perlakuan Pra ProsesHERLINA; LINDRIATI, Triana; PUTRI, Icha Atika
-KARAKTERISTIK FISIKO-KIMIA EDIBLE FILM ISP-TAPIOKA YANG DIBUAT DENGAN VARIASI PROPORSI GLISEROL DAN EKSTRAK KUNYITLINDRIATI, Triana; SARI, Puspita; MUTAMMIMAH, Lilik
2014-01-02Karakteristik Fisis Gel Edible Film yang Dibuat dengan Variasi pH dan Rasio Kasein dan Tapioka (Physical Characteristics of Edible Film Gel Made under Various pH and Ratio of Casein and Tapioca)LINDRIATI, Triana; PRAPTININGSIH, Yhulia; WIJAYANTI, Dwi Fatma
-Karakteristik Flakes Kedelai Edamame Glycin Max l. Merril dengan Variasi dan Konsentasi Bahan Pangan BerpatiLINDRIATI, Triana; FAUZIAH, Rizka Rian; ULUM, Mochamad Sahlul
2019-06-18Karakteristik Fruit Leather Berbahan Dasar Asam Jawa (Tamarindus indica L.) dan Temulawak (Curcuma xanthorrhiza Roxb)NAFI, Ahmad; LINDRIATI, Triana; FITRIYA, Titin Nur
2017-03-02KARAKTERISTIK SIFAT FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK KERUPUK LABU KUNING (Cucurbita moschata)LINDRIATI, Triana; FAUZIAH, Riska Rian; MUKIT, Abdul
-Optimasi Proses Penggorengan Hampa (Vacuum Frying) Kedelai Edamame (Glycine Max. (L ) Merrill ) dan Evaluasi Kelayakan Finansial Pada Produksi Skala MikroLINDRIATI, Triana; SURYANINGRAT, Ida Bagus; HERAWATI, Novitha
-Optimasi Pembuatan Daging Tiruan Umbi Porang (Amorphophallus oncophyllus) dan Isolat Protein Kedelai Dengan Metode RSM (Response Surface Methodology)LINDRIATI, Triana; NAFI', Ahmad; SARI, Zelika Gita