Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 46 (Search time: 0.06 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-03-27KARAKTERISASI SIFAT FISIK DAN FUNGSIONAL ISOLAT PROTEIN KORO BENGUK (Mucuna pruriens)Sudrajat, A Bagus Nur; Diniyah, Nurud; Fauziah, Riska Rian
2018-02-13KARAKTERISASI MI MOJANG (MOCAF-JAGUNG) DENGAN PERBEDAAN JENIS DAN KONSENTRASI BAHAN PENGIKATDiniyah, Nurud; Setiawati, Denik; Windrati, Wiwik Siti; Subagio, Achmad
2018-02-14PENGGUNAAN VITAMIN C DAN SUHU PENGERINGAN PADA PEMBUATAN CHIP (IRISAN KERING) LABU KUNING LA3 (Cucurbita moschata)Fauzi, Mukhammad; Diniyah, Nurud; Rusdianto, Andrew Setiawan; Kuliahsari, Dessy Eka
2018-02-20Efektifitas penyuluhan gizi pada kelompok 1000 HPK dalam meningkatkan pengetahuan dan sikap kesadaran gizi (The effectiveness of nutrition counseling on the first thousand days of life group in improving knowledge and attitude on nutrition awareness)Marchianti, Ancah Caesarina Novi; Sakinah, Elly Nurus; Diniyah, Nurud
2019-09-23Modul Teknik Pengolahan MPASIMarchianti, Ancah Caesarina Novi; Sakinah, Elly Nurus; Diniyah, Nurud
2019-03-04Karakterisasi Sera MOCAF (Modified Cassava Flour) dari Ubikayu Varietas Manis Dan PahitDiniyah, Nurud; Yuwana, Nugraha; Maryanto, Maryanto; Purnomo, Bambang Herry; Subagio, Achmad
2019-12-01Karakteristik Fisik, Kimia dan Organoleptik Cone Es Krim Dengan Variasi Penambahan Sera Mocaf (Modified Cassava Flour) dan Karagenan (Physicochemical and Organoleptic Characteristics of Ice Cream Cone Made with Variation of Sera Mocaf (Modified Cassava Flour) and Carrageenan Concentration)Diniyah, Nurud; Umiyati, Gustika; Yuwana, Nugraha; Maryanto, Maryanto; Purnomo, Bambang Herry; Subagio, Achmad
2019-07-01Karakteristik Tepung Premiks Berbahan Mokaf (Modified Cassava Flour) dan Maizena pada Pembuatan Cookies Green Tea (Characteristic of Premix Flour Cookies Green Tea from Mocaf (Modified Cassava Flour) and Maize)Diniyah, Nurud; Wahyu, Fatimah; Subagio, Achmad
2018-05-01Phenotypic Identification of Indigenous Fungi and Lactic Acid Bacteria Isolated from ’Gatot’ an Indonesian Fermented FoodAstriani, Astriani; Diniyah, Nurud; Jayus, Jayus; Nurhayati, Nurhayati
2019-12-01Pengaruh Perlakuan pH dan Suhu Terhadap Sifat Fisikokimia MOCAF (Modified Cassava Flour) (Effect of pH and Temperature Treatment on Physicochemical Properties of MOCAF (Modified Cassava Flour))Diniyah, Nurud; Ganesha, Pradiska Gita Vindy; Subagio, Achmad