Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/95756| Title: | PEMBUATAN JELLY DARI KULIT BUAH SEMANGKA DENGAN PENGATURAN pH DAN VARIASI JUMLAH PENAMBANGAN GULA |
| Authors: | Maryanto YHULIA, PRATININGSIH NURUL, HIDAYAH |
| Keywords: | Citrullus vulgaris |
| Abstract: | Kulit buah semangka merupakan bahan buangan ( Limbah buah semangka ) yang cukup banyak jumlahnya yaitu sekitar 52% dari berat buah. |
| URI: | http://repository.unej.ac.id//handle/123456789/95756 |
| Appears in Collections: | UT-Faculty of Agricultural Technology |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Nurul Hidayah 961710101121 #.pdf | 29.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools