Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/95756
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMaryanto-
dc.contributor.advisorYHULIA, PRATININGSIH-
dc.contributor.authorNURUL, HIDAYAH-
dc.date.accessioned2019-11-26T03:26:38Z-
dc.date.available2019-11-26T03:26:38Z-
dc.identifier.nim961710101121-
dc.identifier.urihttp://repository.unej.ac.id//handle/123456789/95756-
dc.description.abstractKulit buah semangka merupakan bahan buangan ( Limbah buah semangka ) yang cukup banyak jumlahnya yaitu sekitar 52% dari berat buah.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.subjectCitrullus vulgarisen_US
dc.titlePEMBUATAN JELLY DARI KULIT BUAH SEMANGKA DENGAN PENGATURAN pH DAN VARIASI JUMLAH PENAMBANGAN GULAen_US
dc.typeUndergraduat Thesisen_US
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nurul Hidayah 961710101121 #.pdf29.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools