Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/93375
Title: | Kandungan Asam Lemak Tak Jenuh Omega 3 Padatempe Dengan Penambahan Tepung Ikan Lemuru (Sardinella Lemuru) |
Authors: | Siswanto Winarsa, Rudju Nur Azizah Lutfi, Laili |
Keywords: | Kandungan Asam Lemak Tak Jenuh Omega 3 |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Abstract: | Indonesia memiliki wilayah laut yang luas. Dari kondisi laut yang luas tersebut salah satu sumber daya alam yang dapat dihasilkan adalah ikan. |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/93375 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Mathematics and Natural Sciences |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Laili Nur Azizah Lutfi-131810401004.pdf | 975.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools