Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/93375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSiswanto-
dc.contributor.advisorWinarsa, Rudju-
dc.contributor.authorNur Azizah Lutfi, Laili-
dc.date.accessioned2019-10-10T08:29:32Z-
dc.date.available2019-10-10T08:29:32Z-
dc.date.issued2019-10-10-
dc.identifier.nim131810401004-
dc.identifier.urihttp://repository.unej.ac.id/handle/123456789/93375-
dc.description.abstractIndonesia memiliki wilayah laut yang luas. Dari kondisi laut yang luas tersebut salah satu sumber daya alam yang dapat dihasilkan adalah ikan.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.subjectKandungan Asam Lemak Tak Jenuh Omega 3en_US
dc.titleKandungan Asam Lemak Tak Jenuh Omega 3 Padatempe Dengan Penambahan Tepung Ikan Lemuru (Sardinella Lemuru)en_US
dc.typeUndergraduat Thesisen_US
Appears in Collections:UT-Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Laili Nur Azizah Lutfi-131810401004.pdf975.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools