Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/93375
Title: Kandungan Asam Lemak Tak Jenuh Omega 3 Padatempe Dengan Penambahan Tepung Ikan Lemuru (Sardinella Lemuru)
Authors: Siswanto
Winarsa, Rudju
Nur Azizah Lutfi, Laili
Keywords: Kandungan Asam Lemak Tak Jenuh Omega 3
Issue Date: 10-Oct-2019
Abstract: Indonesia memiliki wilayah laut yang luas. Dari kondisi laut yang luas tersebut salah satu sumber daya alam yang dapat dihasilkan adalah ikan.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/93375
Appears in Collections:UT-Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Laili Nur Azizah Lutfi-131810401004.pdf975.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools