Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/83962
Title: IMMOBILISASI CROSS-CJNKING KATALASE DARI BUAH APEL VARIETAS ROME BEAUTY MENGGUNAKAN 3-MERCADJODRODJONJONJC ACJD PADA MEMBRAN SELULOSA NATA DE COCO SEBAGAI BIOMATERIAL SENSOR
Authors: ZULFIKAR
HARIYADI, SUGENG
Keywords: membran, selulosa nata de coco, 3-Mercaptopropionic Acid (3-MPA), esterifikasi, katalase, immobilisasi.
Issue Date: 15-Jan-2018
Abstract: Teknik immobilisasi memegang peranan penting dalam mengembangkansuatu biosensor.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/83962
Appears in Collections:UT-Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sugeng Hariyadi 971810301022 #.pdf9.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools