Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/74882
Title: KAJIAN SIFAT FUNGSIONAL PASTA DARI ISOLAT PROTEIN KEDELAI DAN GUM XANTHAN SEBAGAI BAHAN PENGIKAT PADA BUMBU PASTA INSTAN
Authors: SUBAGIO, Achmad
WINDRATI, Wiwik Siti
KASIM, Soebowo
RACHMAWATI, Anne
Keywords: PASTA
KEDELAI
Issue Date: 20-Jun-2016
Series/Report no.: 991710101104;
Abstract: Pasta terbaik didapatkan dari kombinasi kedelai 2% dan Gun xanthan 0,5%, denga kemampuan mengikat minyak 1,3882 g minyak/g pasta, pada tingkat kelarutan 44 FTUs, Viskositas 48,33 m.pa.s, derajat putih 41,43.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/74882
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anisah Rahmy 011710101067.pdf6.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools