Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/74612
Title: SUBSTITUSI TEPUNG TERIGU DENGAN BIJI BUAH NANGKA DAN PENGGUNAAN JENIS SOFTENING PADA PEMBUATAN MIE KERING
Authors: HERLINA
DJUMARTI
WIWOHO, NUGROHO
Keywords: TEPUNG BIJI BUAH NANGKA
MIE KERING
Issue Date: 8-Jun-2016
Series/Report no.: 961710101114;
Abstract: Hasil yang diperoleh adalah penggunaan tepung komposit (tepung terigu 90%) dan jenis softening margarin menghasilkan mie kering dengan kadar air 10,78%; kadar lemak 5,76%; kadar abu 1,29%; kadar protein 8,32% dan kadar karbohidrat 73,86% serta paling disukai oleh panelis.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/74612
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nugraho Wiwoho 961710101114_.pdf15.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools