Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/74084
Title: | PENGARUH EKSTRAK BUAH MENGKUDU (Morinda citrifolia L.) TERHADAP PERTUMBUHAN Escherichia coli |
Authors: | WAHYUNI, Dwi PUJIASTUTI AISIYAH, Findrias Nur |
Keywords: | MENGKUDU |
Issue Date: | 18-May-2016 |
Series/Report no.: | 000210103168; |
Abstract: | Kesimpulan yang didapat dari hasil analisis data dan pembahasan adalah ekstrak buah mengkudu dapat menghambat pertumbuhan E. coli dan ekstrak buah mengkudu 60% merupakan Konsentrasi Hambatan Minimum (KHM) yaitu konsentrasi terendah yang dapat menghambat pertumbuhan E. coli. |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/74084 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Teacher Training and Education |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Findrians Nur aisah 000210103168_.pdf | 3.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools