Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72692
Title: | Pembuatan minuman leri fermentasi dengan variasi penambahan ragi dan lama lama fermentasi |
Authors: | Moen'im, A. Marzuki Unus Hardani, Djoko Pontjo Vandiyano, Tito |
Keywords: | Pembuatan minuman |
Issue Date: | 28-Jan-2016 |
Abstract: | Adanya kandungan karbihidrat pada air cucian beras dapat dimanfaatkan untuk minuman leri fermentasi dengan menambahkan ragi dengan lama fermentasi tertentu. |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72692 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Agricultural Technology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tito Vndiyanto 981710101021.pdf | 13.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools