Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72684
Title: Subtitusi tepung sorghum (sorghum bicolor l) pada pembuatan kerupuk
Authors: Witono, Yuli
Kuswardhani, Nita
Windrati, Wiwik Siti
RATNAWATI, Rahmita
Keywords: tepung sorghum
Issue Date: 28-Jan-2016
Abstract: Pengolahan tepung sorghum menjadi krupuk akan meningkatkan nilai ekonomis dari biji sorghum. Sebagai produk non beras tepung sorghum masih belum dikenal oleh masyarakat luas, agar tepung sorghum dikenal oleh masyarakat maka diolah menjadi krupuk
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72684
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rahmita Ratnawati 991710101085.pdf12.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools