Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72677
Title: | Karakteristik sifat fifik, kimia dan fraksinasi protein dari kratok (Phaseolus lunatus L) varietas manik |
Authors: | Subagio, Achmad Sukatiningsih Windrati, Wiwik Siti AMILANA, Ingrit |
Keywords: | Fraksinasi Protein Koro Kratok |
Issue Date: | 28-Jan-2016 |
Abstract: | Indonesia mempunyai beberapa jenis dari koro diantaranya koro pedang, komak, kratok.Koro Kratok dengan kandungan protein sebesar 14,4-26,4 gram mempunyai potensi yang cukup bagus untuk penambahan zat gizi |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72677 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Agricultural Technology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ingrit Amilana 001710101041.pdf | 15.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools