Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72677
Title: Karakteristik sifat fifik, kimia dan fraksinasi protein dari kratok (Phaseolus lunatus L) varietas manik
Authors: Subagio, Achmad
Sukatiningsih
Windrati, Wiwik Siti
AMILANA, Ingrit
Keywords: Fraksinasi Protein
Koro Kratok
Issue Date: 28-Jan-2016
Abstract: Indonesia mempunyai beberapa jenis dari koro diantaranya koro pedang, komak, kratok.Koro Kratok dengan kandungan protein sebesar 14,4-26,4 gram mempunyai potensi yang cukup bagus untuk penambahan zat gizi
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72677
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ingrit Amilana 001710101041.pdf15.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools