Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSubagio, Achmad-
dc.contributor.advisorSukatiningsih-
dc.contributor.advisorWindrati, Wiwik Siti-
dc.contributor.authorAMILANA, Ingrit-
dc.date.accessioned2016-01-28T02:15:38Z-
dc.date.available2016-01-28T02:15:38Z-
dc.date.issued2016-01-28-
dc.identifier.nim001710101041-
dc.identifier.urihttp://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72677-
dc.description.abstractIndonesia mempunyai beberapa jenis dari koro diantaranya koro pedang, komak, kratok.Koro Kratok dengan kandungan protein sebesar 14,4-26,4 gram mempunyai potensi yang cukup bagus untuk penambahan zat gizien_US
dc.language.isoiden_US
dc.subjectFraksinasi Proteinen_US
dc.subjectKoro Kratoken_US
dc.titleKarakteristik sifat fifik, kimia dan fraksinasi protein dari kratok (Phaseolus lunatus L) varietas maniken_US
dc.typeUndergraduat Thesisen_US
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ingrit Amilana 001710101041.pdf15.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools