Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72366
Title: | Variasi Penambahan tepung terigu dan tepung maizena sebagai bahan pengikat terhadap mutu fisik dan organolektik nuggets bekicot (Achatina fulica) |
Authors: | Moen'im, Achmad Marzuki Hardani, Djoko Pontjo Kasim, Soebowo Darma, Rodolf Widiya |
Keywords: | tepung |
Issue Date: | 26-Jan-2016 |
Abstract: | Nuggets Bekicot adalah suatu bentuk olahan yang terbuat dari daging bekicot yang telah digiling menjadi suatu produk nuggets dengan menggunakan teknologi "restructured meat". |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72366 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Agricultural Technology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rodolf Widiya Darma 981710101072.pdf | 58.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools