Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72366
Title: Variasi Penambahan tepung terigu dan tepung maizena sebagai bahan pengikat terhadap mutu fisik dan organolektik nuggets bekicot (Achatina fulica)
Authors: Moen'im, Achmad Marzuki
Hardani, Djoko Pontjo
Kasim, Soebowo
Darma, Rodolf Widiya
Keywords: tepung
Issue Date: 26-Jan-2016
Abstract: Nuggets Bekicot adalah suatu bentuk olahan yang terbuat dari daging bekicot yang telah digiling menjadi suatu produk nuggets dengan menggunakan teknologi "restructured meat".
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72366
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rodolf Widiya Darma 981710101072.pdf58.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools