Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72366
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMoen'im, Achmad Marzuki-
dc.contributor.advisorHardani, Djoko Pontjo-
dc.contributor.advisorKasim, Soebowo-
dc.contributor.authorDarma, Rodolf Widiya-
dc.date.accessioned2016-01-26T04:56:28Z-
dc.date.available2016-01-26T04:56:28Z-
dc.date.issued2016-01-26-
dc.identifier.nim981710101072-
dc.identifier.urihttp://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72366-
dc.description.abstractNuggets Bekicot adalah suatu bentuk olahan yang terbuat dari daging bekicot yang telah digiling menjadi suatu produk nuggets dengan menggunakan teknologi "restructured meat".en_US
dc.language.isoiden_US
dc.subjecttepungen_US
dc.titleVariasi Penambahan tepung terigu dan tepung maizena sebagai bahan pengikat terhadap mutu fisik dan organolektik nuggets bekicot (Achatina fulica)en_US
dc.typeUndergraduat Thesisen_US
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rodolf Widiya Darma 981710101072.pdf58.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools