Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72326| Title: | Pengaruh subtitusi tepung umbi kimpul (Xanthosoma sagittifolium L. schoot) terhadap sifat fisik kimia dan organoleptik roti manis |
| Authors: | Kuswardhani, Nita Hartanti, Siti WIDIARSO |
| Keywords: | Subtitusi tepung |
| Issue Date: | 26-Jan-2016 |
| Abstract: | Penggunaan tepung terigu sebagai bahan baku pembuatan roti perkembangannya cukup pesat, dan di Indonesia gandum tidak tumbuh sehingga untuk mencukupi kebutuhan akan tepung terigu Indonesia harus mengimpor tepung gandum/terigu. |
| URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72326 |
| Appears in Collections: | UT-Faculty of Agricultural Technology |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Widiarso 991710101054.pdf | 65.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools