Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72326
Title: Pengaruh subtitusi tepung umbi kimpul (Xanthosoma sagittifolium L. schoot) terhadap sifat fisik kimia dan organoleptik roti manis
Authors: Kuswardhani, Nita
Hartanti, Siti
WIDIARSO
Keywords: Subtitusi tepung
Issue Date: 26-Jan-2016
Abstract: Penggunaan tepung terigu sebagai bahan baku pembuatan roti perkembangannya cukup pesat, dan di Indonesia gandum tidak tumbuh sehingga untuk mencukupi kebutuhan akan tepung terigu Indonesia harus mengimpor tepung gandum/terigu.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72326
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Widiarso 991710101054.pdf65.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools