Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72243
Title: Pembuatan kerupuk kerang dengan teknik hidrolisis enzimatis dan penambahan gluten
Authors: Subagio, Achmad
Windrarti, Wiwiek Siti
Dewi, Philovia Lukita Shintya
Keywords: Kerupuk kerang
Hidrolisis enzimatis
Issue Date: 25-Jan-2016
Abstract: Kerupuk hidrolat kerang merupakan produk baru yang dibuat dengan pencampuran tepung berpati dengan hidrolisat kerang, dengan tahapan pembuatan meliputi adonon, pencetakan, pengukusan, pendingin, pegeringan dan pengorengan.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72243
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Philovia Lukita Shintya Dewi 981710101045.pdf55.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools