Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.018 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016-02-01AKTIVITAS ANTIBAKTERI EKSTRAK DAUN TEH HIJAU (Camellia sinensis L) TERHADAP PERTUMBUHAN Streptococcus mutansBarid, Izzata; Kristiana, Dewi; Zahro FR, Fathimatuz
2018-08-10Daya Hambat Ekstrak Daun Kopi Robusta (Coffea canephora) Terhadap Pertumbuhan Streptococcus mutansArdhiyanto, Hengky Bowo; Shita, Amandia Dewi Permana; Putri, Silvitania
2016-08-10UJI AKTIVITAS ANTIBAKTERI EKSTRAK ETANOL DAUN KAMBOJA PUTIH (Plumeria acuminata) TERHADAP PERTUMBUHAN Streptococcus mutansCorvianindya R, Yani; Aris W, Melok; Putra, Affian Hudatama
2018-08-08Potensi Ekstrak Buah Delima Merah (Punica granatum Linn) terhadap Penurunan Jumlah Koloni Bakteri Streptococcus mutansPurwanto; Hernawati, Sri; KHOLISA
2021-05-11Aktivitas Antibakteri Ekstrak Biji Kakao (Theobroma cacao L.) varietas Edel Terhadap Streptococcus mutansYUWANDA, Muhammad Rizki
2022-05-17Daya Antibakteri Ekstrak Edamame (Glycine max L. merril) dalam Menghambat Koloni Streptococcus mutans pada Elastomeric Chain Generasi IINURCAHYO, Safril Rachmat
2022-05-23Efektivitas Antibakteri Ekstrak Kulit Buah Kopi Robusta (Coffea canephora) terhadap Streptococcus mutansMACHBUB, Andi Muchtar
2021Efektivitas Ekstrak Edamame (Glycine max (L.) Merril) sebagai Bahan Pembersih Basis Gigi Tiruan Resin Akrilik Heat Cured terhadap Streptococcus mutansWEMONA, Dyta Larasati
2024-01-15Daya Hambat Pasta Gigi Ekstrak Biji Kopi Robusta (Coffea canephora) Terhadap Pertumbuhan Streptococcus mutans Secara In VitroAZZAHRA, Viona
2024-01-11Uji Minimum Inhibitory Concentration dan Minimum Bactericidal Concentration Ekstrak Kopi Robusta (Coffea canephora) Terhadap Streptococcus mutansSRG, ALLISYA GUTARI CARISSA