Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/100890| Title: | Sifat-Sifat Mie Kering Pada Variasi Jenis Dan Jumlah Subtitusi Menggunakan Tepung Koro |
| Authors: | Praptiningsih, Yhulia Tamtarini Maryanto Arie Basuki, Sandra |
| Keywords: | Pertanian |
| Issue Date: | 15-Jun-2005 |
| Publisher: | Fakultas Teknologi Pertanian Universitas Jember |
| Citation: | harvard style |
| Abstract: | Penelitian Ini Menjelaskan Tentang Tepung Koro Mempunyai Polensi Untuk Digunakan Sebagai Bahan Sibsitusi Pembuatan Mie Kering. Namun Hal Ini Akan Mempengaruhi Sifat-Sifat Mie Kering Yang Dihasilakan. |
| URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/100890 |
| Appears in Collections: | UT-Faculty of Agricultural Technology |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Sandra Arie Basuki 011710101091 TAO.pdf | 6.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools