Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/100890
Title: | Sifat-Sifat Mie Kering Pada Variasi Jenis Dan Jumlah Subtitusi Menggunakan Tepung Koro |
Authors: | Praptiningsih, Yhulia Tamtarini Maryanto Arie Basuki, Sandra |
Keywords: | Pertanian |
Issue Date: | 15-Jun-2005 |
Publisher: | Fakultas Teknologi Pertanian Universitas Jember |
Citation: | harvard style |
Abstract: | Penelitian Ini Menjelaskan Tentang Tepung Koro Mempunyai Polensi Untuk Digunakan Sebagai Bahan Sibsitusi Pembuatan Mie Kering. Namun Hal Ini Akan Mempengaruhi Sifat-Sifat Mie Kering Yang Dihasilakan. |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/100890 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Agricultural Technology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sandra Arie Basuki 011710101091 TAO.pdf | 6.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools