Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/100890
Title: Sifat-Sifat Mie Kering Pada Variasi Jenis Dan Jumlah Subtitusi Menggunakan Tepung Koro
Authors: Praptiningsih, Yhulia
Tamtarini
Maryanto
Arie Basuki, Sandra
Keywords: Pertanian
Issue Date: 15-Jun-2005
Publisher: Fakultas Teknologi Pertanian Universitas Jember
Citation: harvard style
Abstract: Penelitian Ini Menjelaskan Tentang Tepung Koro Mempunyai Polensi Untuk Digunakan Sebagai Bahan Sibsitusi Pembuatan Mie Kering. Namun Hal Ini Akan Mempengaruhi Sifat-Sifat Mie Kering Yang Dihasilakan.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/100890
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sandra Arie Basuki 011710101091 TAO.pdf6.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools