Browsing by Author RURIANI, Eka

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-12-29Akademisi UNEJ Paparkan Kemasan Makanan yang Solutif di Tengah PandemiRURIANI, Eka
2022-07-09Akademisi Unej sarankan gunakan daun jati pembungkus daging kurbanRURIANI, Eka
2019Alih Teknologi Pembuatan Bakso dan Nugget sebagai Pengembangan Produk Olahan Jamur Merang di Kecamatan Rambipuji Kabupaten JemberPALUPI, Niken Widya; SUPIASTUTIK, Supiastutik; SARI, Subekah Nawa Kartika; RURIANI, Eka
2023-09-16The Characterization of Biodegradable Plastics from Cassava Starch with Varried Addition of Robusta Coffee Skin (Coffea canefora) and GlycerolRUSDIANTO, Andrew Setiawan; USMAN, Maghfirah; LINDRIATI, Triana; RURIANI, Eka; MAHARDIKA, Nidya Shara
2013-09-03Identifikasi Potensi MOCAF (Modified Cassava Flour) sebagai Bahan Pensubstitusi Teknis Terigu pada Industri Kecil dan Menengah di Jawa TimurRURIANI, Eka; NAFI, Ahmad; YULIYANTI, Liony Dwi; SUBAGIO, Achmad
2019-12-02Karakteristik Kulit Kopi Robusta Hasil Samping Pengolahan Metode Kering Dari Perkebunan Kopi Rakyat Di Jawa TimurWARDHANA, Danu Indra; RURIANI, Eka; NAFI, Ahmad
2019-12-02Karakteristik Kulit Kopi Robusta Hasil Samping Pengolahan Metode Kering Dari Perkebunan Kopi Rakyat Di Jawa TimurWARDHANA, Danu Indra; RURIANI, Eka; NAFI, Ahmad
2022-06-21Parameter Mutu dan Kehalalan Bakso di Kawasan Kampus Universitas JemberRURIANI, Eka; BELGIS, Maria; FAUZIAH, Riska rian; NURHALIZAH, Rizqiadevi; NURHAYATI
2020-09-23Potensi Kulit Kopi Robusta Untuk Produksi Gula Pereduksi The Potency of Robusta Coffee Husks to Produce Reducing SugarRURIANI, Eka; NAFI', Ahmad; SUNARTI, Titi Candra
2023-04-12Prevalence of Salmonela Thyphimurium on Gado-Gado Seasoning by Treatment of Extremely Low Frequency (Elf) Magnetic FieldSUDARTI; NURHAYATI; RURIANI, Eka; HERSA, Vonni Triana
2020-05-22Some Properties of Chemical Cross-Linking Biohydrogel from Starch and ChitosanSUNARTI, Titi Candra; FEBRIAN, M. Irsan; RURIANI, Eka; YULIASIH, Indah
2022-10-03Stabilitas Serbuk Pewarna Alami Berbasis Antosianin Buah Naga Merah Apkir Tervariasi Pelarut Asam dalam Berbagai Kondisi EksternalWIYONO, Andi Eko; RUNTEKA, Oryzatania Windaru; CHOIRON, Miftahul; RURIANI, Eka; BELGIS, Maria