Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/73407
Title: Karakteristik Fisik ,Kimia, Dan Mikrobiologis Biji Kakao Kering Produksi PTPN XII Kebun Kalikempit, Banyuwangi
Authors: Suwasono, Sony
Yuwanti, Sih
Diansari, Arsyta Zeinka
Keywords: Biji Kakao Kering
Issue Date: 22-Feb-2016
Abstract: Kakao Merupakan Salah Satu Komuditas Andalan Perkebunan Di Indonesia.Besarnya Produksi Kakao Di Indonesia nTidak Di Dukung Oleh Kualitas Biji Yang Baik
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/73407
Appears in Collections:UT-Faculty of Social and Political Sciences

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SKRIPSI-1-42.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools