Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPRAPTININGSIH, Yhulia-
dc.contributor.authorMULATSARI, Novi-
dc.date.accessioned2016-01-26T02:39:38Z-
dc.date.available2016-01-26T02:39:38Z-
dc.date.issued2016-01-26-
dc.identifier.urihttp://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72314-
dc.description.abstractPeningkatan jumlah penduduk menyebabkan peningkatan kebutuhan pangan, sehingga perlu adanya pengembangan pangan alternatif yang merupakan pangan lokal dan mudah pembudidayaannnya.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.subjectTEPUNG UMBI TALASen_US
dc.titlePEMBUATAN ROTI DARI TPUNG UMBI TALAS (Colocasia esculenta (L.) Schott) DENGAN PENAMBAHAN GLUTENen_US
dc.typeUndergraduat Thesisen_US
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Novi Mulatsari 991710101008.pdf35.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools