Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/72273
Title: | Pengaruh effetive microorganisms-4 (EM-4) terhadap waktu pembuatan, sifat kimia dan fisik bokashi kulit buah kakao (theobroma cacao L) |
Authors: | Mudakir, Imam Pujiastuti WIDARYANTI |
Keywords: | EM-4 |
Issue Date: | 25-Jan-2016 |
Abstract: | Pembuatan kompos pada umumnya memerlukan waktu yang cukup lama. Salah satu aktivator yang dikembangkan untuk memepercepat pengomposan adalah EM-4. |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/72273 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Teacher Training and Education |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Widaryanti 990210103031.pdf | 45.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools