Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/71574
Title: PENENTUAN JUMLAH PERSEDIAAN BAHAN BAKU PRODUK TEMPE DENGAN METODE ECONOMIC ORDER QUANTITY (EOQ) (Studi Kasus di Perusahaan Tempe Nyonya Tyas Jember)
Authors: MOEN'IM, ACHMAD MARSUKI
NOVIJANTO, NOER
SUKATININGSIH
NUGRAHA, BRIAN PURNA
Keywords: BAHAN BAKU TEMPE
ECONOMIC ORDER QUANTITY (EOQ)
Issue Date: 18-Jan-2016
Abstract: Penelitian ini bertujuan untuk menentukan jumlah bahan baku produk tempe pada Bulan April 2010 yang dibutuhkan perusahaan tempe Nyonya Tyas.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/71574
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Brian Purna Nugraha (051710101042) -1.pdf625.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools