Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/69826
Title: | ADAPTASI AMALGAM MEREK SOLILA, ULTRA FINE, RC-100 TERHADAP DINDING KAVITAS |
Authors: | Soebijantoro, Bob Soesetijo, FX. Ady Siswanto, Rudy |
Keywords: | AMALGAM |
Issue Date: | 4-Jan-2016 |
Abstract: | Amalgam merupakan bahan tumpatan yang sampai sekarang masih sering digunakan khususnya di laboratorium konservasi. Amalgam terdiri dari air raksa atau merkuri yang dicampur powder alloy untuk mendapatkan bahan plastic yang kemudian ke dalam kavitas. |
URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/69826 |
Appears in Collections: | UT-Faculty of Dentistry |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
951610101175 Rudy Siswanto.pdf | 8.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools