Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/281| Title: | PANGAN, MAKAN DAN KETAHANAN PANGAN: KONSEPSI ETNIS JAWA DAN MADURA |
| Authors: | Nawiyanto Subaharianto, Andang Badriyanto, Bambang Samsu Krisnadi, IG. |
| Keywords: | Ketahanan Pangan, Jawa, Madura |
| Issue Date: | 20-Jun-2013 |
| Abstract: | Makanan dapat juga menjadi indikator kelas sosial-ekonomi seseorang. Jagung mungkin pada suatu ketika mendefinisikan identitas kultural Madura. |
| URI: | http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/281 |
| ISBN: | 978-602-8174-48-0 |
| Appears in Collections: | Fakultas Ilmu Budaya |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Pangan makan dan ketahanan makan.pdf | 3.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.