Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/100892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHerlina-
dc.contributor.advisorKuswardhani, Nita-
dc.contributor.authorFaizatul Isnaini, Syayyidah-
dc.date.accessioned2020-09-02T04:45:22Z-
dc.date.available2020-09-02T04:45:22Z-
dc.identifier.nim141710101069-
dc.identifier.urihttp://repository.unej.ac.id/handle/123456789/100892-
dc.description.abstractProduk makanan olahan dari rumput laut menjadi cukup menarik beberapa tahun terakhir.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.subjectKarakteristik Nori Dari Daun Keloren_US
dc.titleKarakteristik Nori Dari Daun Kelor Dengan Penambahan Karagenan Dan Pati Garut Sebagai Bahan Pembentuk Gelen_US
dc.typeUndergraduat Thesisen_US
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Syayyidah Faizatul Isnaini - 141710101069.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools