• Login
    View Item 
    •   Home
    • UNDERGRADUATE THESES (Koleksi Skripsi Sarjana)
    • UT-Faculty of Mathematics and Natural Sciences
    • View Item
    •   Home
    • UNDERGRADUATE THESES (Koleksi Skripsi Sarjana)
    • UT-Faculty of Mathematics and Natural Sciences
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Pengaruh lama penyulingan dan jenis jeruk (Citrus sp) terhadap minyak atsiri

    Thumbnail
    View/Open
    Bana Hapsari 971810401024_.pdf (8.108Mb)
    Date
    2016-07-28
    Author
    HAPSARI, Bano
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Peranana minyak atsiri muali dikenal dalam kehidupan manusia sejak zaman pemerintahan raja Fir'aun di Mesir. Akan tetapi masih terbatas pada minyak atsiri yang berasal dari rempah rempah. Minyak atsiri diperoleh dengan cara ekstrasi uap dan air. Pad ekstrasi dengan menggunakan uap dan air akan terjadi difusi antara minyak atsiri dan uap air panas, melalui membran bahan yang disulang.
    URI
    http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/75425
    Collections
    • UT-Faculty of Mathematics and Natural Sciences [3425]

    UPA-TIK Copyright © 2024  Library University of Jember
    Contact Us | Send Feedback

    Indonesia DSpace Group :

    University of Jember Repository
    IPB University Scientific Repository
    UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository
     

     

    Browse

    All of RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Context

    Edit this item

    UPA-TIK Copyright © 2024  Library University of Jember
    Contact Us | Send Feedback

    Indonesia DSpace Group :

    University of Jember Repository
    IPB University Scientific Repository
    UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository