Browsing by Author "Biyumna, Utiya Listy"
Now showing items 1-2 of 2
-
KARAKTERISTIK MIE KERING TERBUAT DARI TEPUNG SUKUN (Artocarpus altilis) DAN PENAMBAHAN TELUR
Biyumna, Utiya Listy; Windrati, Wiwik Siti; Diniyah, Nurud (2017-10-31)Dry noodle is dry food product that is usually made from wheat flour with food ingredients and food additives permitted. Breadfruit is a high carbohydrate of food as much as 78.9% if the breadfruit was bundled. High ... -
KARAKTERISTIK MIE KERING TERBUAT DARI TEPUNG SUKUN (Artocarpus altilis) DAN PENAMBAHAN TELUR
Biyumna, Utiya ListyMie kering merupakan produk makanan kering yang biasanya berbahan dasar tepung terigu. Permintaan mie di Indonesia selalu meningkat, bahkan menjadi pangan alternatif utama setelah nasi. Hal ini menyebabkan tingkat ket ...