Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-03-28Education of Nutrition and Food Technology Practice in Food Insecurity Group of 1000 First Day of Life Escalated Nutritional ConcernMarchianti, Ancah Caesarina Novi; Sakinah, Elly Nurus; Diniyah, Nurud
2018-02-13KARAKTERISASI MI MOJANG (MOCAF-JAGUNG) DENGAN PERBEDAAN JENIS DAN KONSENTRASI BAHAN PENGIKATDiniyah, Nurud; Setiawati, Denik; Windrati, Wiwik Siti; Subagio, Achmad
2018-02-14PENGGUNAAN VITAMIN C DAN SUHU PENGERINGAN PADA PEMBUATAN CHIP (IRISAN KERING) LABU KUNING LA3 (Cucurbita moschata)Fauzi, Mukhammad; Diniyah, Nurud; Rusdianto, Andrew Setiawan; Kuliahsari, Dessy Eka
2018-02-20Efektifitas penyuluhan gizi pada kelompok 1000 HPK dalam meningkatkan pengetahuan dan sikap kesadaran gizi (The effectiveness of nutrition counseling on the first thousand days of life group in improving knowledge and attitude on nutrition awareness)Marchianti, Ancah Caesarina Novi; Sakinah, Elly Nurus; Diniyah, Nurud
2018-05-01Phenotypic Identification of Indigenous Fungi and Lactic Acid Bacteria Isolated from ’Gatot’ an Indonesian Fermented FoodAstriani, Astriani; Diniyah, Nurud; Jayus, Jayus; Nurhayati, Nurhayati
2018-12-07Teknik Ekstrusi Dingin pada Mie MOJANG (MOCAF-Jagung) dengan Variasi Proporsi Bahan Baku dan Lama Pengukusan Adonan (Cold Extrusion Technique of MOJANG (MOCAF-Corn) Noodle with Variation of Raw Material Proportion and Steaming Time of Dough)Diniyah, Nurud; Agustin, Finnada Dwi; Setiawan, Dani; Subagio, Achmad; Windrati, Wiwik Siti
2018-12-07Sifat Fisikokimia dan Fungsional Pati Dari Mocaf (Modified Cassava Flour) Varietas Kaspro dan CimangguDiniyah, Nurud; Subagio, Achmad; Sari, Riri Nur Lutfian; Yuwana, Nugraha
2018-03-20HOME INDUSTRI: PEMANFAATAN KEDELAI DAN BIJI NANGKA SEBAGAI SUMBER ANEKA PANGAN DI KECAMATAN MAESAN, BONDOWOSO, JAWA TIMURWahyuningsih, Sri; Diniyah, Nurud
2018-04-30Indeks Glikemik Beras Analog dari Mocaf dengan Substitusi Jagung, Ubi Jalar Ungu dan WortelDiniyah, Nurud; Firdaus, Lutfi; Windrati, Wiwik Siti; Nafi, Ahmad; Prasetyo, Aris; Subagio, Achmad
2018-06-01Formulasi Food Bar Berbasis Tepung Ubi Jalar Ungu dan Pisang Agung (Musa paradisiaca Formatypica) Masak (Formulation of Food Bar Made from Purple Sweet Potato Flour and Ripe Agung Plantain Cultivar (Musa paradisiaca Formatypica))NURHAYATI, Nurhayati; Diniyah, Nurud; KURNIASARI, Putri Gita