Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.unej.ac.id/xmlui/handle/123456789/74627
Title: PENGARUH PENGGUNAAN REAGENT PEMUTIH TERHADAP SIFAT FISIK, KIMIA DAN FUNGSIONAL PATI BONGGOL PISANG (musa paradisiaca L)
Authors: KUSWARDHANI, Nita
WITONO, Yuli
ROHMAH, Nur
Keywords: BONGKOL PISANG
Issue Date: 8-Jun-2016
Series/Report no.: 981710101160;
Abstract: Dengan sifat-sifat fungsional tersebut pati bongkol pisang sangat memungkinkan untuk dibuat produk-produk olahan makanan seperti roti, krupuk ataupun mie.
URI: http://repository.unej.ac.id/handle/123456789/74627
Appears in Collections:UT-Faculty of Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nur Rohmah 981710101160_.pdf15.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools