UT-Faculty of Agricultural Technology : [2825] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1181 to 1200 of 2825
Issue DateTitleAuthor(s)
-Analisis Daya Tampung Beban Pencemaran Sungai Bedadung Kabupaten Jember Menggunakan Metode Streeter-Phelps (Ruas Desa Balung Kulon - Desa Wonosari)WAHYUNINGSIH, Sri; NOVITA, Elida; ARDIANSYAH, Agung Dwi
-Karakteristik Organoleptik, Kimia Dan Total Mikroba Pindang Ikan Tongkol Terawetkan Serbuk Biji Picung (Pangium Edule Reinw)WITONO, Yuli; FAUZI, Mukhammad; ARISTA, Yuvita Lira Vesti
-Karakteristik Fisikokimia Dan Organoleptik Flake Tepung Jagung, Ampas Tahu dan Mocaf (Modified Cassava Flour)NAFI, Ahmad; SETIAWAN, Andrew; RAKHMAWATI, Nur Karimah
-Analisis Dampak Perubahan Tata Guna Lahan Terhadap Laju Erosi Menggunakan Metode Usle (Universal Soil Loss Equation) Berbasis Spasial Di Wilayah Das Sampean Kabupaten BondowosoANDRIANI, Idah
-Komparasi Proses Fitoremediasi Limbah Cair Pembuatan Tempe Menggunakan Tiga Jenis Tanaman AirNovita, Elida; Wahyuningsih, Sri; G.H, Agnesa Arunggi
2019-01-03Analisis Variabilitas Spasial Hujan di Wilayah UPT PSDA di BojonegoroINDARTO; ASKIN; PRANATA, Tono Dwi
-Optimasi Waktu Ekstrusi Dan Rasio Isolat Protein Kedelai Dan Tepung Kimpul (Xanthosoma Sagittifolium) Dalam Pembuatan Daging TiruanLindriati, Triana; Praptiningsih, Yhulia; Sampurna, Rado Heksa
-Karakterisasi Fisiko-Kimia Serbuk Ekstrak Polifenol Rosemary Sebagai Kopigmen Senyawa Antosianin Buah Duwet (Syzygium Cumini)Sari, Puspita; Maryanto; Bahtiar, Qori’
-Analisis Risiko Rantai Pasok Kopi Rakyat Di Kecamatan Bangsalsari JemberKuswardhani, Nita; Amilia, Winda; Yulian, Novita Fitri
2018-12-21Kopi Kayu Manis Celup dengan Variasi Tingkat Penyangraian Kopi dan Konsentrasi Bubuk Kayu ManisYUWANTI, Sih; SUWASONO, Sony; NICHMAH, Lailatul
-Enkapsulasi Lactobacillus Plantarum DAN Lactobacillus Fermentum Indigenus Kakao Menggunakan Bahan Pengkapsul Sukrosa Dan LaktosaSuwasono, Sony; Nurhayati; Ningtias, Lulus Kartika
-Karakteristik Cake Yang Dibuat Dengan Subtitusi Campuran Tepung Pisang Batu (Musa balbisiana colla) dan Ubi Jalar Kuning (Ipomea batatus L.)S, Yhulia Praptiningsih; Maryanto; BUDI, Nugroho Setya
-Rancangan Meja dan Kursi Sortasi RSS (Ribbed Smoked Sheet) yang Ergonomis Menggunakan Pendekatan Anthropometri (Studi Kasus PTPN XII Banjarsari)SURYANINGRAT, Ida Bagus; NOVIJANTO, Noer; IRKHANA, Nadia Putri
-Analisis Efisiensi Saluran Pemasaran Kopi Robusta Di Lereng Pegunungan Argopuro Kabupaten JemberKuswardhani, Nita; Suryaningrat, Ida Bagus; Ratnawati
-Determinasi Harga Pokok Produksi Dan Harga Jual Roti Manis Pada Unit Bisnis Pondok Pesantren Ash-Shiddiqi, Curah Lele-JemberNurhayati; Herlina; Devi, Loefi Candra
2019-07-18Profil Nugget Berbahan Baku Fillet Ikan Rucah LamonganWITONO, Yuli; MASAHID, Ardiyan Dwi; KARINA, Astrid Gita
-Karakterisasi Sifat Fisik Dan Kimia Nanokitosan Terisi Ekstrak Kopi Robusta (Coffea Canephora) Dengan Metode Gelasi IonikSari, Puspita; Maryanto; Hujjah
-Kajian Mutu Belimbing Manis (Averrhoa Carambola L.) Pada Variasi Masa Simpan Dengan Pengolahan Citra Digital Berdasarkan Sifat Fisik Dan KimiaSoedibyo, Dedy Wirawan; Purbasari, Dian; Faizzah, Mustika Ratnawati
-Kajian Mutu Belimbing Manis (Averrhoa Carambola L.) Pada Variasi Masa Simpan Dengan Pengolahan Citra Digital Berdasarkan Sifat Fisik Dan KimiaSoedibyo, Dedy Wirawan; Purbasari, Dian; Faizzah, Mustika Ratnawati
-Rancangan Bangun Destilator Elektrik Untuk Destilasi Bioetanol Rumput Laut Eucheuma CottoniiHarsono, Soni Sisbudi; Marhaenanto, Bambang; Purwanto, Fathan Edi
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1181 to 1200 of 2825