UT-Faculty of Agricultural Technology : [2822] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1121 to 1140 of 2822
Issue DateTitleAuthor(s)
-Karakteristik Mutu dan Cita Rasa Kopi Arabika (Coffea arabica) Terhidrolisis Enzim Papain Selama FermentasiSuwasono, Sony; Fauzi, Mukhammad; ALDIANO, RIZCY ALDIANO
-Analisis Tekno-Ekonomi Alat Produksi Asap Cair Dari Tempurung KelapaI.B Suryaningrat; Soekarno, Siswoyo; Firdaus, Fiqih Faresa
-Pengaruh Tata Letak Dan Jumlah Nozzle Terhadap Hasil Semburan Kabut Di Greenhouse Agrotechno Park Jubung JemberMARHAENANTO, Bambang; HARI, Setyo; RIZAL F, Moch.Syaiful
-Perubahan Sifat Mikrobiologis Dan Kimiawi Tepung Gaplek Selama Fermentasi Spontan Sebagai Bahan Baku Mie LethekSubagio, Ach; Giyarto; Indah Puspitasari, Rahmawati
2019-05-24Analisis Kualitas Jamur Krispy Berbasis Kepuasan Konsumen (Studi Kasus: IKM Berkah Cinta Trenggalek)WIBOWO, Yuli; HERRY, Bambang; AIDA, Ulfa Nur
-Relasi Gender Dalam Rumah Tangga Petani Kopi Di Lmdh (Lembaga Masyarakat Desa Hutan) “Taman Putri” Desa Kemiri Kecamatan Panti Kabupaten JemberPuspaningrum, Diah; Anissa, Luthvi
2005-01-27Pembuatan Kerupuk Waluh (Cucurbita Moschata) Dengan Variasi Komposisi Bubur Waluh Dan Tepung Tapioka Serta Penambahan Tepung TeriguDjumarti; Herlina; Pontjo Hardani, Djoko; Rohmad
2019-06-13Karakterisasi Steak Daging dengan Substitusi Texturized Vegetable Protein(TVP) Modified Legume Flour(Molef) Koro Pedang (Canavalia ensiformis L.)NAFI, Ahmad; BELGIS, Maria; PRAMITA, Vania Dyta
-Karakteristik Fisikokimia dan Sifat Fungsional Tepung Gaplek TerfermentasiAhmad Nafi’; Giyarto; CAHYO, Danang Dwi
-Karakteristik Fisiko-Kimia Bawang Hitam (Black Garlic) Pada Berbagai Waktu AgingFauzi, Mukhammad; Dwi Waskito, Aji
-Formulasi Tepung Premiks Berbahan Dasar Mocaf (Modified Cassava Flour) Dengan Penambahan Maizena Pada Pembuatan Cookies Green TeaSUBAGIO, Achmad; DINIYAH, Nurud; PRADHANTI, Fatimah Wahyu
-Analisis Teknis dan Ekonomis Penggunaan Mesin Pulper di Usaha Tani Maju Desa Sukorejo, Kecamatan Sumber Wringin, Kabupaten BondowosoSiswoyo Soekarno; I. B. Suryaningrat; PRATAMA, Aditiya Yudha
-Pengembangan Klaster Industri Berbasis Singkong Yang Berdaya Saing Di Kabupaten JemberWibowo, Yuli; Suryaningrat; Kurniawati, Emi
-Beberapa Karakteristik Briket Arang Berbahan Ampas Tebu Dan Tempurung KelapaSOEDIBYO, Dedy Wirawan; ASKIN; SYAMSUDDLUCHA, Alif
-Karakteristik Texturized Vegetable Protein Dari Molef (Modified Legume Flour) Koro Kratok Dan Isolat Protein KedelaiNAFI, Ahmad; BELGIS, Maria; UMAEROH, Nurul Ummah
-Pengukuran Kinerja PT. Perkebunan Nusantara X Kebun Kertosari Dengan Menggunakan Metode Performance PrismSetawan, Andrew; Amilia, Winda; Putu Agung Budi Supraba, Gusti Ayu
-Karakteristik Flake Berbahan Tepung Ubi Jalar Ungu dan Tepung Edamame sebagai Pangan DaruratYUWANTI, Sih; RIZALDI, Yanuar
-Analisis Daya Tampung Beban Pencemaran (Bod) Sungai Bedadung Di Desa Balung Lor Kabupaten Jember Menggunakan Metode Streeter-PhelpsWAHYUNINGSIH, Sri; IMAMAH
-Analisis Daya Tampung Beban Pencemaran Sungai Bedadung Segmen Desa Gumelar Menggunakan Metode Streeter-PhelpsWAHYUNINGSIH, Sri; IMAMI, Rizky Fathonah
-Karakteristik Tape Pisang Kepok (Musa Paradisiaca) Berdasarkan Variasi Konsentrasi Ragi Selama Penyimpanan Suhu DinginGIYARTO; SUWARDSONO, Sony; ISWAHYUDI, Firman
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1121 to 1140 of 2822