UT-Faculty of Agricultural Technology : [2821] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1101 to 1120 of 2821
Issue DateTitleAuthor(s)
-Karakteristik Fisik, Kimia dan Organoleptik Selai Kenitu (Chrysophyllum Cainito) dengan Variasi Penambahan Gula Kristal Putih dan PektinHERLINA; MARYANTO; SYAMSIYAH, Siti
-Penerapan Manajemen Aset Pada Daerah Irigasi Paingan Kabupaten TulungagungINDRIANI, Idah; WAHYUNINGSIH, Sri; TRISTIANTO, Kukuh Imam
-Pengaruh Penambahan Jenis Pati Pada Edible Coating Kitosan Terhadap Postharvest Loss Mangga Harumanis (Mangifera Indica L.)SETIAWAN, Andrew; AMILIA, Winda; ZULAIKAH, Sayidati
2019-08-28Perubahan Kadar Air, Warna dan Tekstur Bawang Putih (Allium sativum) Pada Beragam Suhu PemanasanTARUNA, Iwan; DIAN, Purbasari; FEBRIANTO, Achmad Wildan
-Peningkatan Kualitas Fisik Kopi Robusta (Coffee Robusta Lindl) di Lereng Pegunungan Argopuro (Studi Kasus di UD. Barokah Desa Badean Bangsalsari Jember)KUSWARDHANI, Nita; PURNOMO, Bambang Herry; MISBAHUDIN, Muhammad
-Plastik Biodegradable Dari Kulit Singkong Dengan Penambahan Serbuk Batang TembakauSetiawan Rusdianto, Andrew; Lindriati, Triana; Muhaimin, M.
-Pengaruh Sistem Tanam Konvensional Dan Ratun Terhadap Keberadaan Hama Utama, Pertumbuhan Dan Produksi PADI (Oryza Sativa L.)Hasjim, .Saifuddin; Nisa Saputri Dewi, Khairun
-Karakteristik Fisikokimia dan Organoleptik Kue Semprit Dengan Variasi Substitusi Tepung Labu Kuning (Cucurbita moschata)HERLINA; BELGIS, Maria; WULANDARI, Eka
-Karakteristik Cookies Pangan Darurat Berbasis Tepung Umbi Kimpul Dan Tepung Pisang KepokGiyanto; Purnomo, Bambang Herry; Pratiwi, Elvira Dewi
2019-05-02Penerapan Metode Kurva Sorpsi Isotermis untuk Pendugaan Umur Simpan Daging Tiruan Semi BasahLINDRIATI, Triana; GIYARTO; ARBA'ANI, Mifta Setia
-Perubahan Karakteristik Fisik dan Fungsional MOCAF (Modified Cassava Flour) Selama Refermentasl untuk Bahan Baku Mie LethekSubagio, Ach; Fauzi, Mukhammad; Indiana, Isnitzia Bellia
-Identifikasi Kecacatan Produk Pada Pengolahan Karet RSS Ptpn XII Kebun Banjarsari Jember Tahun Produksi 2015-2017WIBOWO, Yuli; NOVIJANTO, Noer; NURDIANA, Aprilianti
-Rancang Bangun Alat Penyiram Otomatis Pada Budidaya Tanaman Secara Vertikultur Menggunakan ArduinoMarhaenanto, Bambang; Wahyuningsih., Sri; Utari, Diah Meyshita
-Sifat Enjiniring Tepung Jahe Merah Hasil Pengeringan MicrowaveTARUNA, Iwan; SOEDIBYO, Dedy Wirawan; ARDANI, Feri
-Perancangan Strategi Keunggulan Bersaing PIA Edamame Dengan Metode Quality Function Deployment (QFD) (Studi Kasus di Said’s Roti, Jember)SURYANINGRAT, Ida Bagus; AMILIA, Winda; MAYASARI, Feby Rianti
-Sifat Reologi Nanopartkel Pati Jagung Hasil Fotooksidasi Sinar UV-C dan Hidrogen PeroksidaJAVUS; TRIANA LINDRIATI; KURNIAWAN, Vindy Julian Try
-Karakteristik Mutu Fisik, Kimia Dan Sensori Tempe Bacem Koro Pedang (Canavalia Ensiformis L.) Hasil Variasi Lama Pemasakan Dan Jenis PengemasNafi`, Ahmad; Kuswardhani, Nita; Ali Rizqi, Fajar
2019-06-13Karakterisasi Flakes Pati Jagung dengan Substitusi Tepung Bekatul Stabilisasi dan Tanpa Stabilisasi pada Berbagai Variasi KonsentrasHERLINA; MARYANTO; PUTRO, Yogi Dwi Anggoro
-Evaluasi Serbuk Effervescent Daging Buah Pala (Myristica fragrans Houtt) Menggunakan Konsentrasi Natrium Bikarbonat Dan Asam Sitrat Yang BerbedaHERLINA; GIYARTO; PRAMONO, Shara Indriati
-Karakteristik Mutu dan Cita Rasa Kopi Arabika (Coffea arabica) Terhidrolisis Enzim Papain Selama FermentasiSuwasono, Sony; Fauzi, Mukhammad; ALDIANO, RIZCY ALDIANO
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1101 to 1120 of 2821