UT-Faculty of Agricultural Technology : [2821] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1081 to 1100 of 2821
Issue DateTitleAuthor(s)
-Kajian Sifat Fisik dan Kimia Jeruk Siam (Citrus nobilis var. microcarpa) Semboro Berdasarkan Umur Simpan Menggunakan Pengolahan Citra DigitalSOEDIBYO, Dedy Wirawan; PURBASARI, Dian; SETIAWAN, Herman
-Potensi Prebiotik Tepung Jamur Merang (Volvariella Volvacea) Dan Tepung Jamur Tiram (Pleurotus Ostreatus) Tervariasi Perlakuan BlansingNurhayati; Giyarto; FITRIYAH, Qoimatul
2018-09-25Perilaku Sifat Enjiniring Produk Tahu Selama Penyimpanan Pada Beberapa SuhuIWAN, Taruna; BAMBANG, Marhaenanto; SAMSUL, Arifin
2019-10-03Karakterisasi Fisikokimia Pakan Ayam Petelur dari Limbah Industri Kopi, Industri Tahu dan Industri Abon Ikan LeleKUSWARDHANI, Nita; RUSDIANTORO, Andrew Setiawan; SIAHAAN, Restika
-Analisis Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Keputusan Pembelian Kopi Bubuk Kahyangan (Studi Kasus di PDP Kabupaten Jember)WIBOWO, Yuli; AMILIA, Winda; PUTRI, Nindy Erdiana Marsiska
-Analisa Bullwhip Effect Produk Qiuvita di PT. Karisma Indoagro Universal JemberHERRY, Bambang; AMILIA, Winda; HAPSARI, Shinta Syafrina Endah
-Uji Operasional Pengering Kabinet Berbahan Bakar LPG Pada Pengeringan Kerupuk Berbagai Kapastas dan SuhuYUWANTI, Sih; FAUZI, Mukhammad; NURCAHYO, Muhammad Dwi
-Karakterisasi Mie Kering Dengan Substitusi Tepung Umbi Kimpul (Xanthosoma sagittifolium L. Schott) dan Edamame (Glycine max L. Merrill)HERLINA; FAUZI, Mukhammad; BORNEOPUTRI, Adellia Sonia
-Karakteristik Tvp (Texturized Vegetable Protein) Dari Molef (Modified Legume Flour) Koro Komak Dan Isolat Protein KedelaiNafi’, Ahmad; Belgis, . Maria; Ruhael Aprilia, Dewi
-Evaluasi Mutu Fisik Tepung Daun Kelor (Moringa oleifera) Hasil Pengeringan MicrowaveTaruna, Iwan; Purbasari, Dian; Anggrayni, Ardiana
2019-07-05Karakterisasi Secang Instan Dengan Penambahan Jahe Merah Dan Kayu ManisYUWANTI, Sih; NAFI', Ahmad; CAHYANINGRUM, Balkish Indri Mulya
-Fortifikasi Tulang Sapi Pada Kulit Kopi Terfermentasi Menggunakan EM4 (Effective Microorganism 4) Dalam Pemenuhan Kebutuhan Gizi Ternak SapiRUSDIANTO, Andrew Setiawan; AMILIA, Winda; PAMUNGKAS, Rifki Maghrobi Putra
-Kandungan Fenolik Dan Aktivitas Antioksidatif Senyawa Oleoresin Jahe Gajah (Zingiber Officinale Var. Roscoe) Dan Jahe Emprit (Zingiber Officinale Var. Amarum) Tervariasi Suhu EkstraksiTejasari; Witono, Yuli; Soraya, Reni
-Modifikasi Alat Pembuat Kompos Blok Limbah Kulit Kopi sebagai Media Tanam pada Tanaman BayamHarsono, Soni Sisbudi; Soekarno, Siswoyo; Muhakiki, Faisal
-Pengaruh Jenis Tanah Terhadap Erosi pada Sub DAS Kemuning, Bintoro, dan Antrokan Kabupaten JemberIdah Andriyani; Dri Wahyuningsih; FADILA, Yaumil Zahro
-Pengaruh Jenis Tanah Terhadap Erosi pada Sub DAS Rembangan, Sub DAS Rempangan dan Sub DAS Jompo Kab. JemberIdah Andriyani; Sri Wahyuningsih; SURYANINGTYAS, Siska
2019-06-27Rancang Bangun Penakar Nitrogen Secara Otomatis Berdasrkan Warna Daun Untuk Tanaman Kopi RobustaPUTRA, Bayu Taruna Widjaja; SOEDIBYO, Dedy Wirawan; CHASNI, Ali Syech
-Optimasi Proses Penggorengan Hampa (Vacuum Frying) Kedelai Edamame (Glycine Max. (L ) Merrill ) dan Evaluasi Kelayakan Finansial Pada Produksi Skala MikroLINDRIATI, Triana; SURYANINGRAT, Ida Bagus; HERAWATI, Novitha
-Karakteristik Mutu Fisik dan Kimia Kopi Rakyat di Kawasan Pegunungan Ijen-Raung BondowosoSuwasono, Sony; Giyarto; Maujudin, Hamid Tri
-Karakterisasi Mutu Alkali Treated Cottonii Dengan Variasi Bibit Rumput Laut (Euchema Cottonii) Dan Umur PanenWibowo, Yuli; Nafi, Ahmad; Ridha Jawara, Rizqi
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1081 to 1100 of 2821