Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 19 (Search time: 0.04 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016-05-11Optimasi Komposisi Asam Tartrat dan Asam Laktat pada Krim Tabir Surya Kombinasi Benzophenone-3 dan Octyl Methoxycinnamate dengan Desain FaktorialIrawan, Eka Deddy; Noviandari, Ratih Eka; Sari, Lusia Oktora Ruma Kumala
2019-12-01Pengaruh Perlakuan pH dan Suhu Terhadap Sifat Fisikokimia MOCAF (Modified Cassava Flour) (Effect of pH and Temperature Treatment on Physicochemical Properties of MOCAF (Modified Cassava Flour))Diniyah, Nurud; Ganesha, Pradiska Gita Vindy; Subagio, Achmad
2015-12-01Simple and Low-Cost On-Package Sticker Sensor based on Litmus Paper for Real-Time Monitoring of Beef FreshnessKUSWANDI, Bambang; DAMAYANTI, Fitria; JAYUS, Jayus; ABDULLAH, Aminah; HENG, Lee Yook
2017-12-07PENGARUH PAPARAN MEDAN MAGNET ELF (EXTREMELY LOW FREQUENCY) 300 µT DAN 500 µT TERHADAP PERUBAHAN JUMLAH MIKROBA DAN pH PADA PROSES FERMENTASI TAPE KETANSadidah, Kristian Rohmatul; Sudarti, Sudarti; Gani, Agus Abdul
2017-12-07PENGARUH PAPARAN MEDAN MAGNET ELF (Extremely Low Frequency) 300µT DAN 500µT TERHADAP PERUBAHAN KADAR VITAMIN C DAN DERAJAT KEASAMAN (pH) PADA BUAH TOMATMa’rufiyanti, Putri; Sudarti, Sudarti; Gani, Agus Abdul
2017-07-18KAJIAN DAYA INHIBISI Na2CrO4 TERHADAP LAJU KOROSI BAJA KARBON NS 1045 PADA MEDIA H2SO4Artika, Kurnia Dwi; Ilminnafik, Nasrul; Junus, Salahuddin
2010-11-01A Comparative Study of Water Quality Characteristics at East Java RiverWAHYUNINGSIH, Sri; ANWAR, Nadjadji; EDIJANTO, Edijanto; KARNANINGROEM, Nieke
2020-12-01The Differences Color Intensity, pH, Absorbance Value of Frangipani (Plumeria accuminata Ait) Sap During StorageAMIN, Muhammad Nurul; M. HIDAYAT, M. Hidayat; PERMATASARI, Nur; CHOIRON, M. Agus
2021-04-04Pengaruh Perbedaan Biochar terhadap Kemampuan Menjaga Retensi pada TanahAGVIOLITA, Putri; YUSHARDI, Yushardi; ANGGRAENI, Firdha Kusuma Ayu
2021-09-19Pengaruh Paparan Medan Magnet Extremely Low Frequency (Elf) Terhadap Perubahan PH Pada Proses Fermentasi Biji Kopi Lanang (Peaberry) KeringPURBOWATI, Mamik; SUDARTI, Sudarti; ANGGRAENI, Firdha Kusuma Ayu