• Login
    View Item 
    •   Home
    • UNDERGRADUATE THESES (Koleksi Skripsi Sarjana)
    • UT-Faculty of Agricultural Technology
    • View Item
    •   Home
    • UNDERGRADUATE THESES (Koleksi Skripsi Sarjana)
    • UT-Faculty of Agricultural Technology
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Karakteristik Velva Labu Kuning la3 (Cucurbita Moschata) Berdasarkan Variasi Rasio Labu Kuning Dan Air, Serta Jenis Bahan Penstabil

    Thumbnail
    View/Open
    Sulihati Jannah #.pdf (1.368Mb)
    Author
    Jannah, Sulihati
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Velva buah merupakan produk olahan dari bubur buah yang serupa dengan es krim, namun memiliki kandungan lemak lebih rendah daripada es krim.
    URI
    http://repository.unej.ac.id//handle/123456789/96113
    Collections
    • UT-Faculty of Agricultural Technology [2352]

    UPT-Teknologi Informasi dan Komunikasi copyright © 2021  Perpustakaan Universitas Jember
    Contact Us | Send Feedback

    Indonesia DSpace Group :

    Repository Universitas Jember
    Repository Institut Pertanian Bogor
    Repository UIN Syarif Hidayatullah Jakarta
     

     

    Browse

    All of RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Context

    Edit this item

    UPT-Teknologi Informasi dan Komunikasi copyright © 2021  Perpustakaan Universitas Jember
    Contact Us | Send Feedback

    Indonesia DSpace Group :

    Repository Universitas Jember
    Repository Institut Pertanian Bogor
    Repository UIN Syarif Hidayatullah Jakarta